Нова колекција есен/зима 2015/16


Daniel Espinosa Jewelry
MAFRAN празничен попуст до -35%
Ексклузивен накит во Cosmo
Padovani collection

Ново и ексклузивно во Cosmo!
Накит од луксузниот италијански бренд Padovani, уникатни модели од сребро 925, во комбинација со керамика, смола и други алтернативни матерјали. Бидете единствени и носете Padovani!

Bookmark and Share